Popravak elektroinstalacija

Izvodimo sitne električne popravke

Nudimo profeisonalnu uslugu izmjene lustera, downlightera, lampi i žarulja. Izvodimo manje radove i popravke na elektroinstalacijama te popravljamo oštećene kablove i žice.

Zatražite ponudu ili nas nazovite.

Kako biste nam olakšali procjenu vremenskog okvira u kojem će radovi biti gotovi, kao i okvirne cijene, molimo Vas da nam detaljnije opišete o kakvom je projektu riječ. Neki od korisnih parametara su npr. broj rasvjetnih tijela u objektu, broj utičnica i na koje zidove se montiraju, broj razvodnih ormarića, u kakvom su stanju elektro instalacije, montira li se u ciglu, beton ili armirani beton i slično.

Zatražite ponudu ili pošaljite upit

Popravljamo električne instalacije u Zagrebu i okolici

Električne instalacije, rasvjetna tijela, utičnice i prekidači traže održavanje kako bi sve uvijek bilo ispravno. Ponekad zbog dotrajalosti nešto treba i promijeniti. Lusteri se kvare pa i to netko treba popravljati. 

Nestručni popravak možda riješi privremeno Vaš problem s uređajem ili instalacijom, no na kraju je moguće da će dovesti do još većih troškova. A nakon toga se nemate kome obratiti jer nemate jamstvo za prethodne radove, atestovi Vam više ne vrijede i čim je u uređaj ili instalaciju dirao netko neovlašten situacija postaje nepovoljna po Vas.

Vršimo sve popravke elektro instalacija u svim privatnim i poslovnim prostorima na području cijelog grada Zagreba i okolice. Dogovorit ćemo termin koji vam odgovara i napraviti pregled te popravak u vrlo kratkom roku. Ako su potrebni veći zahvati napravit ćemo kalkulaciju cijene i vremenski rok izrade.