Montaža elektroinstalacija

Izvodimo montažu elektroinstalacija

Nudimo profeisonalnu uslugu ugradnje ili zamjene prekidača i utičnica, instalacije ventilatora i portafona, ugradnje zvona, detektora dima ili ugljičnog monoksida.

Izrada novih elektroinstalacija u novogradnji, adaptacija starih elektroinstalacija , elektroinstalacije za telefon, internet i antenu.

Zatražite ponudu ili nas nazovite.

Kako biste nam olakšali procjenu vremenskog okvira u kojem će radovi biti gotovi, kao i okvirne cijene, molimo Vas da nam detaljnije opišete o kakvom je projektu riječ. Neki od korisnih parametara su npr. broj rasvjetnih tijela u objektu, broj utičnica i na koje zidove se montiraju, broj razvodnih ormarića, u kakvom su stanju elektro instalacije, montira li se u ciglu, beton ili armirani beton i slično.

Zatražite ponudu ili pošaljite upit

Montaža elektroinstalacija

Pod elektroinstalacijama podrazumijevamo one objekte koji koriste električnu energije za napajanje, rasvjetu i ostale namjene, bilo industrijske ili za kućanstva.

Montaža elektroinstalacija ili promjena starih u adaptaciji su posao za profesionalne električare. Pravilno postavljene elektroinstalacije prvotno su bitne radi sigurnosti. Nepravilno rukovanje i nestručna montaža može dovesti do još velikih kvarova na električnim uređajima i instalacijama te biti uzrokom strujnog udara ili požara što može dovesti i do smrtnih posljedica. Kako bi se minimalizirale mogućnosti za takve neugodne ili čak i tragične situacije potrebno je koristiti usluge profesionalaca. Ista stvar ulazi i u domenu isplativosti. Jeftinije nije uvijek i povoljnije.